Vigtig info til alle, til 1/1 2017

Da vi som nok det fleste ved skifter forbund fra DMU (red. Dansk motor Union) til DCU (red. Dansk cykel Union) kommer der lidt ændringer for kørerne.

1. Der er ingen krav om at man skal tegne licens, medmindre man skal kører løb (klubmesterskab kan kørers uden)

2. Og da der ingen licens er, er det et krav at køreren selv har som minimum en ansvarsforsikring, og det tilrådes også at have en ulykkes forsikring. Tjek med jeres forsikrings selvskab om Bmx er betegnet som farlig sport, da det ikke er sikkert er der er dækning hvis det er farligsport.

3. Der vil fra klubbens side komme et dokument ud der skal underskrives af en forælder eller værge hvis køreren er under 18 år. Dette dokument er under udarbejdelse og vil være tilgængeligt på hjemmesiden inden udgangen af 2016, så det er muligt at printe og underskrive dette ( og aflevere til først kommende træning).

4. For begyndere vil det stadig være muligt at kører de 3 intro gange før der skal betales kontingent, dog er forsikrings kravet stadig gældende for første træning.

Hvis dette har givet anledning til spørgsmål, så kontakter i en fra ledergruppen eller tager fat i en af os til træning.

/Lederguppen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.