Info til nye kører

Er glad for at du er endt her på Østjysk bmx klubs hjemmeside, og har fået lysten til at prøve kræfter med sporten.

Bmx er en sjov og action fyldt sportsgren, så man er godt træt efter træning.

Skulle du have mod på at prøve kræfter med bmx sporten er du velkommen til at møde op om Mandag og Onsdag kl 17.30 – 19.00.
(Medmindre vejret ikke tillader det, se hjemmesiden for aflysning.)

OBS: er du under 15 år skal du have en forældre eller værge med til træning.

Udstyr:
Selv om man passer meget på vil man på et tidspunkt vælte, så det er derfor et krav at du har langeærmer og lange bukser på, helst cowboybukser og ikke træningsdragt i kunststof, da det smelter. Fodtøj er alm. lukkede sko, feks. kondisko. (Ikke Crocs, klipklappere eller ligende)


Der kan i starten lejes hjelm, handsker og cykel for 25 kr pr. gang, men da der til tider er en stor efterspørgsel på at leje disse ting, kan det blive nødvendigt at skiftes til at køre. Ligeledes kan man heller ikke være sikker på at få sin “ynglingscykel” hver gang.

Man kan købe sit eget udstyr – evt. brugt – du er meget velkommen til at spørge nogen af os andre i klubben om, hvilket udstyr der er behov for og hvor man kan finde det.

Og husk en drikke dunk, da du får sved på panden !

Økonomi:

De første tre gange koster det 25 kr. pr. gang, der efter skal du meldes ind i Østjysk bmx klub.

Medlemsskab koster 800 kr for et år, dog er der familie rabat så 2. kører koster 400 kr pr år. Det til kommer en tvungen licens på 300kr + 20kr gebyr pr rytter.
Klubkontigent indbetales på konto:
1681 3223168417

Velkomst folder kan hentes:

Østjysk velkomst folder 2021

Forælder involvering:

Der er mange opgaver der skal løses i forbindelse med klubben, og da den er drevet af frivillige kræfter, er din hjælp meget vigtig for klubben. Dette er med til at give dig/dit barn en god oplevelse i klubben.
Opgaver kunne feks være at vaske/vedligeholde klub cyklerne, slå græs, vedligeholde banen. Alle hænder er velkommne.

/vel mødt