Store gode nyheder for Østjysk bmx klub

 

1. udkast, der er dog kommet lidt ændringer på siden.

Det er med meget stor glæde at vi kan fortælle at der nu er politisk grønt lys for den nye bmx bane i Hedensted. Det er idag blevet offenlig gjort på et pressemøde at det nu bliver en realitet med det store cykel mekka i Hedensted.
Dette kommer til at omhandle ny BMX bane, men fuld challenge og pro sektion, med 8 & 5 meter gate, dirt jump bane/pump track og et nyt Mountainbike spor.
Planen er pt, at Mountainbike sporet kommer først, der næst dirt jump og til sidst bmx banen. Hvis alt klapper efter planen står den nye bane klar i 2018.

Bygge og anlægs fonden har kigget på projektet og er meget positive, og har tilkende givet at de vil støtte projektet. Og forhåbenligt kan det trække flere fonde med ind i det.
Håber også det lokale erhvervs liv vil støtte op om det.

Dette er med til at sætte Hedensted på cykel landkortet, da dette rammer bredt og over flere discipliner af cykelsporten.

Der skal lyde en kæmpe tak til alle ved Kultur og Fritid, og også Hedensted kommune, DMU og det afgåede BMX SK under DMU, ledergruppen og de frivillige i Østjysk bmx klub, uden dem var vi ikke nået her til hvor vi er i dag.

/Formanden

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.