Midtjysk Cup 3. & 4. Afd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer i weekenden blev 3. og 4. afdeling af midtjysk cup afviklet i Feldborg, lørdag skulle du have været i Bjerringbro, men pga. bane ombygning var de ikke klar til at afholde løb.

Lørdag kunne Østjysk bmx klub stille med 24 startende køre, dog mente vor herre at banen var for tør på trods af nattens regn, og lige da blok 1 skulle træne stod himmel og jord i et, dette satte sit præg på banen resten af dagen da den blev noget tung at køre på.
Dog blev der kørt meget flotte resultater ind til klubben i alle klasser.

Resultater fra lørdag kan ses her

I mellem lørdag og søndag valgte mange fra klubben at campere ved banen for at spare køre turen, dette blev også voldsomt hyggeligt, der blev grillet og fortalt røverhistorier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASøndag skulle det så gå løs igen, her kunne vi stille 23 kører til start, igen meget flot.
Banen var tørret godt op fra lørdag, og den var lidt hurtigere at køre, hvis man kan sige det om en teknisk bane som Feldborg !
Alle klasse bar præg af at det var anden dagen, da der blev styrtet lidt mere, men der blev også kæmpet helt til stregen.

Resultater for søndag kan ses her

Billeder fra lørdag (lørdag aften) & søndag kan ses her

På egne vegne vil jeg sige tak for en super hyggelig weekend, og takke vores super træner team for den store indsats, som tydeligt kan ses på weekends resultater !!

Næste weekend går det igen løs med LP i Feldborg, skal du ikke selv køre så kom og hep.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.