Medlemskab og Licens

Hvis man ikke har indbetalt klubkontigent endnu, så må man gerne gøre det.
Pris er 800 kr, der gives søskene rabat, så medlem nr 2 er 600 kr beløbet indbetales på konto 1681 3223168417. Husk at angive rytterens navn på overførelsen

Som noget nyt i år, så skal i selv aktivere jeres / jeres børns licens.
Licensen 2021 er obligatorisk for alle medlemmer af danske BMX klubber, så i skal indløse den uanset om i skal køre løb eller ej. Gå ind på https://dcumedlem.sportstiming.dk.
Log ind med sportstiming (hvis ikke i har en profil, så opret en profil, da den skal bruges til at booke løb) Vælg eller opret dem, som skal have profil – husk at vedhæfte et nyt og vellignende billede. Bestil licensen ved at trykke på “tegn medlemsskab/licens” – husk at vælge BMX nederst på siden – den koster 300 kr. (+15 kr i gebyr).
Man kan vælge at få et fysisk licenskort – dette skal kun bruges i udlandet, så skal man blot køre i DK, så behøver man ikke bestille fysisk kort.Tryk JA ved BMX og vælg din licensklasse.
Licens klasse/ årgang er det år man fylder år. Fek.s. Et barn fra 2011 er exper/piger 10 år.
Betale med mobilepay eller kort. Har i spørgsmål, så siger i bare til, så ser vi, om vi kan hjælpe Det er muligt allerede nu at bestille, så jeg vil anbefale jer til at få det gjort, så det er overstået

Med venlig hilsen
Jesper Svanberg
Sportschef

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.