Hedensted Open & Midtjysk Cup finale

IMG_6188Så kom weekenden hvor det var vores tur til at være værter for løb, alt havde forløbet glat op til denne weekend, masse af frivillige have givet en kæmpe hånd med, hvilket havde givet udslag i at banen lignede en million !

Lørdag morgen 10.30 skulle vores sammeritter, fra Akuttjensten, være mødt, de valgte dog at blive væk, på trods af at vi talte med den vagthavende 6 -7 gange på en halv time. Vi havde dog en nød plan, som blev med al hast sat i værk, da det var det eller at aflyse !!!

11.30 var vi klar til race, “kun” 30 min forsinket takket være Responce og fantastiske  forældre med førstehjælps bevis..

Vi var badet i sol hele lørdag, og de godt 90 kører, gav den godt med gas. Østjysk stod for de 34 kører, hvilket jeg håber har givet blod på tanden til flere løbs kører næste år !

Resultater fra lørdag: Resultat Hedensted Open 2014

Billeder fra lørdag ses her

IMG_6379Søndag stod den på finale i midtjysk cup, dog var vejr guderne ikke helt med os selv om de kære metrologer havde lovet fantastisk sensommer vejr.
Dette afholdt dog ikke de 152 kører fra at give den max gas, og der var masser af godt race.

Billeder fra dagen her

Resultater fra dagen og samlet resultat for midtjysk cup.

Stor tak til de frivillige der hjalp op til og under løbet, og KÆMPE stor tak til der der trådte til som første hjælpere.

Husk at støtte de firmaere der støttede os:

 

cafecozylogo

Responce logo

 

 

 

 

Hedensted kommune logo

gsv_logo

Heensted centeret

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.