Godt nyt år & lidt info om 2014

animatedfireworks-14

 

Først tak for et super godt år i 2013, vi kan jo ikke komme uden om at der har været stor medlems tilgang, hvilket har resulteret i at vi pt er Danmarks 3. største bmx klub,og håber også dette vil forsætte i 2014.

Der har været mange sportslige resultater, og der har også været stor tilslutning til diverse løb landet over, og med de kører vi har nu er jeg ikke det mindste i tvivl om at med alle de kører vi har nu, vil der komme endnu flere ud og køre løb.

Som noget nyt havde vi i år mulighed for at gøre brug af gymnastiksalen på Hedensted skole, og skal være ærlig at indrømme jeg havde være tilfreds hvis der var mødt 5 -10 stykker op hver gang, havde bestemt ikke regnet med at se 20 – 30 herlige unger troligt møde hver gang, og enkelte forælder har også deltaget i træningen. Men et stort tak for fremmødet , håber dette også forsætter i 2014.

Lidt info ang. 2014:

Onsdag den 8/1 -2014 starter vi på i gymnastiksalen igen, så mød op og få brændt noget at jule snolleret af.

Lørdag den 18/1 – 2014 er der igen træning i Harlev: se mere info her

Ang licens for 2014 kan du læse mere her: Dmusport

Og til sidst må du og din familie have et fantastisk nytår, og skal du skyde krudt af, så husk sikkerheden, en bmx køre der er blind eller er uden fingere er ikke fantastisk…

GODT NYTÅR

/Formanden

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.