EM 2014 Roskilde

Ser nu tilbage på en lang med god Bmx weekend, der har været fyldt med masser af super gode oplevelser. Og ikke mindst en masse god Bmx race.

Torsdag stod den på træning, og varmen gjorde det ekstra hårdt.

Fredag var det cruiser dag, og jeg var selv i ilden. Jeg gik meget imod forventning videre fra de 3 indledende, til semi finalerne, men her sluttede festen så også.
Fredag aften skulle vores, nykårede Danmarks mester,Mathias Lund i ilden, han kørte 3 flotte indledende, og i kvart finalerne måtte han se sig slået med 10 cm og endte på en 5. plads.

Lørdag var det de unge mennesker der stod for skud.
Mike Poulsen, Tim Poulsen, Simon Kjeldsen, Frederik Kjeldsen, Mark Vedsted, Simon Højsgaard & Freja Lindbæk, måtte alle sige farvel og tak efter de 3 indledende heat. Det skal dog siges at de kæmpede alle en hård kamp.

Søndag var det EM dag for eliten, Simon Christensen expert 16 år & Christoffer Olesen i 17-24 år, var begge oppe imod overmagten så dagen sluttede for dem begge efter de indledende heat.
Mathias Lund gik igen videre fra de indledende men i 1/8 finalerne, var en skidt start nok til at dagen sluttede !!

Vil sige tak til alle der var med fra Østjysk der var med til at gøre EM til en fantastisk oplevelse.
Og en stor ros til Roskilde Bmx, Dmu og hele Bmx Danmark for at få dette store stævne til at forløbe mere eller mindre gindings frit..

Billeder fra Jan Lindbæk her

20140713-220713-79633857.jpg

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.